Logo

Pomeransmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 pomeranser
1 citron
1 grapefrugt
3 1/2 dl vand
900 gr. sukker
1 tsk citronsyre
Melatin


Skyl frugterne grundigt (især hvis de er sprøjtede) og skær dem i meget tynde skiver.
Læg frugtskiverne i en gryde, hæld vandet over og kog frugten ved svag varme ca. 20-30 minutter.
Tilsæt sukker og citronsyre og lad det koge op igen.
Tag gryden af varmen og tilsæt Melatin (se forhold på posen) blandet med lidt af sukkeret.
Rør marmeladen igennem i 4-5 minutter og hæld den derefter i rene glas eller krukker, som lukkes til med det samme.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os