Logo

Porre frites

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
vindruekerneolie eller solsikkeolie    
 
Skær roddelen og det yderste af porrerne.
Skær dem igennem på langs.
Skær dem på tværs i stykker på ca. 8 cm.
Fjern de midterste blade - kernen - således at porrernes snitflader kan
presses fladt mod spækbrædtet.
Skær porrestykkerne på langs i meget tynde strimler.
Læg strimlerne i isvand nogle minutter, til porrestrimlerne bliver
spændstige.
Tag dem op og lad dem dryppe af.
Kom dem så i 150ºC varm olie indtil de er gyldne. Drys salt på.
Lad porrestrimlerne dryppe af på køkkenrulle.
Beregn 2 porrer til 4 kuverter, når de friterede porrer bruges som "hjælp" i en for- eller hovedret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her