Logo

Porregratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g hvedemel
4 dl mælk
25 g smør
4 æggeblommer
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
4 æggehvider
Fyld:
300 g porre i tynde ringe
Dej:
Kom hvedemel og lidt mælk i en tykbundet gryde.
Rør det til en jævning.
Tilsæt resten af mælken og smørret og bring det i kog under piskning. Kog blandingen godt igennem.
Tag gryden af varmen og køl dejen lidt af.
Rør æggeblommerne i en ad gangen. Rør godt ind imellem.
Tilsæt salt, peber og porreringe.
Pisk hviderne meget stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i en smurt souffleform (ca. 2 liter) og bag den i ovnen ca. 55 minutter ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her