Logo

Postej af vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
200 g hvedemel,
100 rugmel,
125 g smør,
1 1/2 dl vand,
1 kg udbenet hjortebov,
100 g spæk,
salt og stødt sort peber,
frisk ingefær.

Hjorteboven spækkes og gnides med salt, peber og revet ingefær. Boven sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 1 1/2 time. Melet smuldres let med smør og salt.
Vand tilsættes lidt ad gangen, og det æltes til en smidig dej. Stilles koldt 1-2 timer.
Stegen afkøles. Dejen udrulles i to lige store cirkler, ca. 25 cm i diameter.
Kødet lægges på den ene dejcirkel. Den anden dejcirkel lægges over.
Der trykkes sammen om stegen med en gaffel i en smuk krans.
Et kryds skæres i låget, så evt. damp kan slippe ud. Postejen sættes på en bageplade og pensles med koldt vand. Bages ved 200ºC i ca. 30 min.
Postejen sættes på et skærebrædt med skyrille. Serveres hel, værten skærer den selv i skiver ved bordet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med brombærIs med lune eller varme bær det er bare lækkert. Brug de bær, du har ved hånden (eller i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!