2 stk poulardbryster
2 Thai curry pasta 
150 g  Basmati ris
2 hele majs
 
Agurk salat: 
1 helagurk
1 rødløg
3 spsk  vineddike
1 spsk  sukker
 frisk koriander
 olie til stegning
 salt
 peber
Varm lidt olie på en pande og steg poulardbrysterne med skindsiden nedad. Når de er gyldne, vendes de og tilsættes thai curry pasta og 1 kop  vand. Lad det simre 10 minutter. Vend brysterne undervejs. Kog ris efter vejledning.  Med en kniv skæres majskernerne fri fra kolben og koges med risene de sidste 4 - 5 minutter, vend til sidst med plukket koriander. Halver agurken og fjern kernerne. Snit agurken groft og vend med snittet rødløg og plukket koriander. Rør eddike og sukker sammen og kom det henover. Serveres til de stærke "bryster" og de gode ris.