Logo

Queensland Clam Chowder - Muslingesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ 1.fiskefond, evt. lavet på pulver
200 g clams eller grønne muslinger
1 løg
1 gulerod
1 porrer
2 stængerselleri
2 store kartofler
2 dl hvidvin
timian
tel
smør til jævning
1 dl fløde

Grønsagerne hakkes i grove stykker, sauteres i smør, påhældes hvidvin og fiskefond. Jævnes med smørbolle, monteres med fløde, tilsmages med salt, peber samt timian. Muslingerne grovhakkes og kommes i, koges op og serveres med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her