Logo

Rå blåbærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg blåbær
1 1/2 l vand
50 g citronsyre
Til 2 liter saft beregnes ca. 1 1/2 kg sukker
 
Brug godt modne bær.
Rens bort ødelagte bær og stilke.
Knus bærrene, tilsæt kogt, koldt vand og citronsyre og rør godt sammen.
Dæk til med håndklæde og lad det stå til neste dag.
Si massen gennem et klæde.
Mål væsken og hæld sukker i.
Rør til det er opløst.
Skum af hvis det er skum.
Steriliser flasker og fyld op med saft.
Luk flaskerne og sæt dem koldt.
Kan ikke lagres længe - evt. kan saften fryses.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figentærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os