Logo

Rå hyldebærsaft med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hyldebær
650 g sukker
3 sure æbler
1 tsk citronsyre
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

Ribbede, skyllede bær røres med sukker, rå revne æbler, syre og Atamon og stilles i køleskab. Røres med mellemrum nogle dage, til sukkeret er smeltet. Saften fyldes i vidhalsede flasker, der lukkes dagen efter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mad med citrusfrugterGiv maden et frisk pift med citrusfrugter. Den friske smag kan både være sød, sur og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os