Logo

Rå hyldebærtsaft med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hyldebær
750 g sukker
3 sure æbler
3 tsk vinsyre
1 stor tsk flydende Atamon

Ribbede, skyllede hyldebær røres med sukker, rå revne æbler, vinsyre og Atamon med mellemrum nogle dage, til sukkeret er smeltet.
Saften fyldes i flasker der bindes til dagen efter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brieost med tyttebær i filodejDenne dessert er let at lave og ser flot ud. Perfekt dessert, hvis dine gæster kan lide...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os