Logo

Råsyltede kirsebær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg sure syltekirsebær
300 g sukker
1 tsk Atamonpulver eller 2 tsk flydende Atamon
 
De rensede bær knuses med hulske eller køres gennem kødmaskine.
Røres med sukker samt Atamon.
Der røres grundigt og længe, så hviler det nogle timer, før det røres igen og hældes på rene Atamonskyllede glas eller krukker og lukkes eller bindes til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekurv fyldt med honningparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os