Logo

Råsyltede solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g solbær
350 g sukker
 
Skyl solbærrene.
Knus 1/3 del af bærene og bland dem med de hele bær.
Rør sukkeret i og stil de syltede solbær i køleskabet.
Rør i bærrene et par gange om dagen i 3 dage.
Kom på rengjorte glas, luk til, og opbevar dem i køleskab. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas med grønne peberkorn og orangekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os