Logo

Råsyltede solbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg modne stikkelsbær
250 g sukker
1 tsk Atamonpulver eller 2 tsk flydende Atamon
 
Vandet koges med sukkeret og Atamonen.
De rengjorte stikkelsbær lægges i rene Atamonskyllede krukker, og den
afkølede lage hældes over.
Krukken bindes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her