Logo

Råsyltede tyttebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg tyttebær
500 g sukker
 
En portion tyttebær røres med så meget sukker at bærrene safter.
Skal stå og trække mindst en times tid inden de serveres til stegt vildt som fx. krondyr, rådvildt eller vildand.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gyldne trådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os