Logo

Råsyltede vindruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg blå vindruer
750 gr melis
1 tsk citronsyre
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon    


Druerne skylles og befries for stilken.
En lille del af dem knuses med en solid kop og røres med citronsyre. Resten af druerne drysses i lagvis med sukkeret.
Atamon tilsættes.
Krukken dækkes til og stilles koldt.
Der røres med mellemrum, til saften er klar.
Syltetøjet hældes i Atamonskyllede glas, der bindes til 2 dage efter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk appelsinisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1242327-09-2018 12:37:27 Nille dahl
Råsyltede vindruer Sukker skal det være opløst. Og er køleskabet for koldt

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os