Logo

Råsyltede vindruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg blå vindruer
750 gr melis
1 tsk citronsyre
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon    


Druerne skylles og befries for stilken.
En lille del af dem knuses med en solid kop og røres med citronsyre. Resten af druerne drysses i lagvis med sukkeret.
Atamon tilsættes.
Krukken dækkes til og stilles koldt.
Der røres med mellemrum, til saften er klar.
Syltetøjet hældes i Atamonskyllede glas, der bindes til 2 dage efter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1242327-09-2018 12:37:27 Nille dahl
Råsyltede vindruer Sukker skal det være opløst. Og er køleskabet for koldt

Fortæl dine venner om os