Logo

Rødbedepasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor rødbede, ca, 100-150 g
300 g durum hvedemel
3 hele æg
1 spsk oliven- eller majsolie
 
Rødbeden koges eller tilberedes i ovnen og skælles.
Skæres i små terninger og blendes
Tilsættes melet sammen med æg og olie.
Samme fremgangsmåde som grundopskrift på pasta
Der findes forskellige typer husholdningspastamaskiner.
Den beskrevne model har to valser, der kan justeres og den betjenes ved håndkraft.
I øvrigt er der ved at komme nogle elektriske pastamaskiner til husholdningsbrug på det danske marked.
Der er uanede måder at tilberede pasta på. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her