Logo

Rødbeder krydrede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg rødbeder
Lage:
3/4 l eddike
375 g sukker
4-5 laurbærblade
10 nelliker
2-3 knuste chilipebre
Atamon

Rødbederne skylles og koges møre i letsaltet vand. derefter hældes koldt vand over dem - temperaturændringen løsner skrællen, så den er lige til at smutte af. Rødbederne skæres i skiver og overhældes med lagen, derhar fået et opkog.
Dagen efter hældes lagen fra og får et fornyet opkog, før den hældes tilbage over rødbederne. Man kan evt. tilsætte lidt Atamon.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags æblekage i nye klæderInspirationen til denne herlige spise fik vi en dag, da en af vore gode venner kom forbi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os