Logo

Rødbederelish 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
240 g rå rødbeder
1 rødløg skåret i tynde skiver
2 madæbler befriet for kernehus og skåret i skiver
1 1/4 dl rødvinseddike
1 1/4 dl malteddike
4 spsk friskrevet peberrod
55 g lyst rørsukker
50 g rosiner
 
Pak rødbederne ind i alufolie og bag dem i en forvarmet ovn ved 180ºC i 2-3 timer, til de er bløde.
Tag rødbederne ud af ovnen og lad dem køle af.
Fjern skindet og kasser det.
Kom imens løget og æblerne i en egnet gryde.
Tilsæt eddikerne.
Bring det i kog og lad det simre mens du rører i det af og til, i omkring 20 minutter, til løg og æbler er møre.
Hak rødbederne og kom dem i gryden sammen med peberrod, rørsukker og rosiner.
Varm forsigtigt op under omrøring, til sukkeret er opløst, og lad derefter relishen simre i omkring 10 minutter, til den er blevet tyk.
Relishen bliver tykkere med tiden.
Fyld relishen på rengjorte og Atamon-skyllede glas, luk dem og lad dem køle af.
Tips: Opbevares mørkt og køligt i 6 uger før brug. Holdbarhed 1 år.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os