Logo

Røde Julesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12-15 Sildefileter

Marinade:
1 dl Olie
½ dl Eddike
2 dl Ketchup
4 spsk Sukker
1 tsk Fransk Sennep
1 tsk Karry
½ tsk Peber
½ tsk Hakket Løg

Sildene steges og afkøles, alle ingredienserne til marinaden blandes og
hældes over sildene, og lad det trække i et døgns tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her