Fisk: 
600 g rødspætterfilet 
salt og peber 
1 citron 
 
Gylden rissalat: 
4 dl ris 
1 tsk  gurkemeje 
2 røde peberfrugter 
2 grønne peberfrugter 
1 stor dåse ananas i skiver ca. 500 g 
 
Dressing: 
1 fed hvisløg 
4 spsk  olie (f. eks. olivenolie) 
2 tsk  honning 
drys af ½ fiskebouillonterning 
 
Gyldne ris: Kog risene med gurkemeje i vandet.
Skær peberfrugterne i tern, og skær ananasskiverne i mindre stykker.
Bland de kogte ris med ananas og peberfrugter. 
  
Dressing: Pres hvisdløget gennem en hvidløgspresser, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen.
Vend dressingen i risene. 
  
Rødspætteruller: Læg rødspætterfileterne med skindsiden opad, drys lidt salt og peber på og pres citronsaft henover.
Rul fileterne sammen fra hoved mod halen med skindsiden indad.
Læg fiskerullerne i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden.
Tilsæt salt til vandet. 
Bring vandet i kog under låg, og kog rullerne i 3 minutter.
Tag gryden væg fra varmen og lad fisk stå 5 minutter.
Servér fiskerullerne på ein bund af gylden rissalat (smager fint både 
varm og kold).