Logo

Rødvinssyltede pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
8-10 små pærer med skræl (hele, men udkernede, eller i kvarter)
2 stk kanelbark
1 stjerneanis
2 dl sukker
1/2 dl salt
4 nelliker
5 dl rødvin
2 spsk rødvinsvinaigre
1 spsk sort peber
1 kvist rosmarin
60 g hakket ingefær
 
Bag pærestykkerne i ovnen ved 180' i 45 minutter.
Bland de resterende ingredienser og kog lagen ind til det halve, hæld den over de bagte pærer og stil dem på køl.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os