Logo

Røget edderfuglebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 edderfuglebryster (fåes direkte fra en jæger)
Saltlage:
4 l vand
1 kg salt
200 g sukker
evt. 1 dl eddike
 
Skær hinder og fedt af brysterne, læg stykkerne i saltlagen i 2 timer for at fjerne transmagen.
Læg stykkerne på risten eller hæng dem i kroge i rygeovnen, varm op til 80°C, ryg i 10 min., derefter ned på 70°C i ca. 50 min.
Ryg med rygesmuld eller savsmuld beregnet til rygning.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os