Logo

Røget edderfuglebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 edderfuglebryster (fåes direkte fra en jæger)
Saltlage:
4 l vand
1 kg salt
200 g sukker
evt. 1 dl eddike
 
Skær hinder og fedt af brysterne, læg stykkerne i saltlagen i 2 timer for at fjerne transmagen.
Læg stykkerne på risten eller hæng dem i kroge i rygeovnen, varm op til 80°C, ryg i 10 min., derefter ned på 70°C i ca. 50 min.
Ryg med rygesmuld eller savsmuld beregnet til rygning.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærkageLæg saftige kagebunde sammen med hindbærflødecreme og pynt det hele med hindbærsukker og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os