Logo

Røget sild med æg Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 røgede sild

4 æg

½ bakke karse

2 spsk eddike

1 persillerod

1 tsk blå birkes

salt og peber

1 salathoved

 

Æggene koges 7-8 min.

Pilles og moses, hvorefter eddike og birkes tilsættes.

Den rå persillerod skrælles og rives på råkostjern og blandes sammen med æggene. Der smages til med salt og peber.

Salathovedet anrettes på et fad, og æggemassen hældes henover.

Klip karse over og server sammen med de røgede sild.

Skindet fra den røgede sild kan i øvrigt også steges ved stærk varme på en tefalpande med en lille smule olie eller smør.

Det skal være helt sprødt - og det smager bare godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her