Logo

Rønnebær-æblegelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rønnebær
500 g umodne æbler
4-5 dl vand

Til hver liter siet saft:
1 kg sukker
1/2 tsk Atamonpulver
eller 1 tsk flydende Atamon

Skyllede rønnebær og vaskede, ituskårne æbler varmes langsomt med vandet under låg og koges, til saften træder ud. Mosen hænges til afdrypning i saftposen natten over. Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i, mens saften koger. Geléen koges til saftdråberne falder tungt fra skeen. Skummes og tilsættes Atamon. Geléen hældes op og glassene lukkes dagen efter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RejemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os