Logo

Rønnebærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rønnebær
1 dl vand
1 dl lagereddike
½ kg sukker
evt. ¼ kg fuldmodne pærer
 
Skyl og rib rønnebærrene, læg dem i eddikevand et par timer, kog dem i vand uden eddike et par min. og hæld dem i en sigte.
Bland vand, lagereddike og sukker i en gryde, varm det op og kog rønnebærrene heri i 10 min., smag på det!
Er det for bittert, gives det 5 min.s stille kogning med fintskårne pærer.
Skum syltetøjet, hæld det på glas og luk straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her