Logo

Rabarber-appelsin-syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg rabarberstilke ikke alt for tykke
800 g sukker
2 appelsiner
geleringspulver til syltetøj
 
Skær de skyllede rabarberstilke i små stykker og kom dem i en gryde med sukkeret.
Skær 3-4 skiver af den ene appelsin og pres saften af resten samt af den sidste hele appelsin.
Skær skallerne undtaget den hvide bitre hinde, i små stykker.
Kom alt i gryden.
Bring langsomt til kogepunktet og lad det koge småt i et kvarter.
Bland geleringsmiddel med lidt sukker.
Tag gryden fra varmen, inden det røres i.
Lad det atter få et opkog.
Skum syltetøjet og kom det på varme glas som lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Milkshake med jordbær og jordbær med chokoladeDen cremede milkshake med jordbær kan både serveres som dessert og et friskt mellemmåltid....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os