Logo

Rabarberfool 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g rabarber
4 spsk sukker
2 spsk vand
Flødemarengs:
½ liter piskefløde piskes stiv
3 stk pasteuriserede æggehvider
6 spsk sukker

Pisk æggehviderne først halvstive, dernæst til stiv marengs med sukker, og bland massen med flødeskum.
Kom den i en si, foret med et stykke tyndt stof, og sæt sien tildækket over en skål i køleskabet til næste dag.
Skær rabarber i 2-3 cm lange stykker, læg dem i en ovnfast skål, drys sukker over, og tilsæt vand.
Kog rabarberen i 3-minutters intervaller i mikroovnen.
Eller stil fadet tildækket i en 160ºC varm ovn, til stykkerne er møre.
Lad dem blive kolde i fadet.
Anret desserten portionsvis med lidt frugt nederst.
Resten vendes med den afdryppede flødemarengs og lægges ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her