Logo

Rabarbergelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 kg rabarber
4 tsk nonoxal
1 kg sukker pr l saft
1 brev gul Melatin pr l saft
 
Rabarberne skylles og skæres i små stykker, er rabarberne meget tykke flækkes de en gang eller to på langs.
Rabarberne lægges i en gryde vand og nonoxal tilsætte og de sættes over svag varme.
Saften sies fra, dette kan gøres i sigte eller i saftpose, saften drypper af i 1-4 timer.
Saften afmåles og bringes i kog.
Melatin tilsættes og røres godt igennem, herefter tilsættes sukkeret lidt efter lidt i den kogende saft.
Koger godt igennem i 1 minut.
Saften skummes og hældes på rene skoldede glas.
 

Tips: Kvaset kan koges med farin og laves til en hurtig marmelade.
5-600 g farin pr kg kvas

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RisklatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os