Logo

Rabarberkompot -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Rabarberkompotten er smagt til med honning og friskkværnet peber. Undlades peber, eller til­sættes den først til allersidst, kan der med fordel tilberedes en dobbelt portion, da kompotten også er skøn til desserter. Rabarberkompot kan holde på henkogningsglas hele sommeren, hvis den står køligt.
 
6-8 stilke rabarber.
2 spsk honning.
Evt. 1 spsk rå rørsukker.
Kværnet peber
 
Skær rabarberne i grove stykker.
Kom dem i en gryde med honning og eventuelt sukker, hvis rabarberne er meget syrlige.
Smag på dem, inden sukkeret tilsættes.
Lad rabarberne småsimre til kompot og smag til med kværnet peber. Hæld kompotten på skoldede glas.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalveculotte med pærer, chili og kanel + Grapefrugt med granatæbleRigtig lækker sommermad. Dagen efter kan du bruge det fedtfattige kød i en sandwich eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os