Logo

Rabarberkompot bagt i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg vinrabarber
1/4 liter vand
175 g sukker
1 stang vanilje
 
Rabarberstykkerne lægges i et ovnfast fad og overdrysses med sukkeret.
Læg evt. alufolie over.
Rabarberstykkerne mørnes i ovnen ved 150°C i ca. 15 min., eller til de begynder at safte.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Zanzibar buddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os