Logo

Rabarbermarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg rabarber
3/4 sukker
3 tsk rød melatin
1 tsk vaniljesukker

Rabarberstilkene skylles, flækkes, hvis de er tykke, og snittes fint. De drysses lagvis med sukkeret og står, til de safter. Syltetøjet bringes langsomt i kog og koges sagte 10 min. Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring. Marmeladen koges stærkt 2 min. vaniljesukker tilsættes. Marmeladen fyldes i varme, skyllede glas, der lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokosis med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os