Logo

Rabarbermarmelade med kvan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber
200 g kvanstilke
1 dl vand eller appelsinsaft
300 g sukker
1 spsk vaniljesukker
1 tsk citronsyre eller 2 tsk citronsaft

Rabarber og kvanstilke skæres i småbidder og en lage af vand, sukker og citron røres sammen og hældes over.
Lad det stå og trække et par timer eller varm det ganske langsomt op med det samme.
Småkog marmeladen ca. 15 minutter og smag den til før servering.
Husk konserveringsmiddel, hvis den skal gemmes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her