Logo

Rabarbersaft uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
rabarber
vand
sødemiddel
konserveringsmiddel
 
Frugten skylles omhyggeligt og skæres i mindre stykker.
Der tilsættes så meget vand at det står 2/3 op om frugten.
Småkoger i ca. 20 minutter.
Hældes i en saftpose og drypper af.
Saften koges igennem.
Der tilsættes sødemiddel svarende til 250 g, sukker samt 1 spsk pr liter siet saft.
Saften hældes på flasker.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Melon med limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os