Logo

Ratatoulli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
2 løg
2 auberginer
6 store modne tomater 3-4 spskf olivenolie
1 spskf friskhakket persille 1 knivspids frisk merian eller oregano
lidt basilikum
1 stort fed hvidløg
salt eller peber
 
Løgene skæres i skiver og aubergi­neme i terninger.
Tomaterne skol­des og flås, og kern em e kan evt. fjer­nes alt efter smag og behag.
Løgene svitses i olien til de er kla­re.
Tilsæt auberginerne og efter 5 min. tomaterne.
Grønsagerne små­koges under låg i ca. ½ time.
Tilsæt krydderurterne og det knuste hvidløg og lad det koge i yderligere 5-10 min. Smag til med salt og peber.

Frankrig

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her