Logo

Reine Claude syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg Reine Clauder blommer
2 dl vand
1 kg sukker
 
Skyl blommerne, skær dem i halve og fjern stenene.
Kom blommerne i vandet og lad det småkoge, til det er blevet en blød masse.
Tilsæt sukkeret.
Kog syltetøjet, til det falder langsomt fra skeen.
Kom i rengjorte, Atamonskyllede glas og luk til.
Opbevares mørkt og køligt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler i Butterdej m/ kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os