Denne overdådige kombination af friske rejer, en saftig sød melon og spændende krydderier, udgør en salat, der er den perfekte appetitvækker på en varm sommeraften.  
 
500 g rejer 
1 melon (kantalup) 
2 kviste hakket bladselleri 
1,25 dl mayonnaise 
Saften af 1 citron 
1 teskefuld glutenfri karry 
1 teskefuld revet ingefær 
Lidt glutenfri cayennepeber 
Klippet purløg som pynt 
 
Læg de friske rejer i kogende vand i 1-2 minutter og lad dem derefter køle af. Skær melonen i halve og skrab kødet ud med en ske. 
Eller skær stykkerne i terninger. 
Læg melonstykkerne i en skål sammen med de kogte rejer og hakket bladselleri. 
Lav dressingen: bland citronsaft, karry, ingefær og cayennepeber sammen. 
Hæld den over rejerne og melonstykkerne. 
Bland det godt sammen, så alle ingredienserne er dækket af dressingen. 
Lad det hvile i 15-30 minutter, server det i 4 portioner, evt. med friskklippet purløg over. 
 
340 kcal; 23 g protein; 24 g fedt, heraf 3,5 g mættet; 7 g kulhydrat; 1 g fibre; 414 mg natrium; 123 mg kalcium