Logo

Ribsgele med rød portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 dl usødet ribssaft
350 g sukker
1/2 dl rød portvin
1 brev Tørsleffs Blå Melatin
2 spsk sukker
Atamon til skylning af glas
 
Saft og sukker bringes i kog. Portvin tilsættes.
Blå Melatin blandes med 2 spsk sukker og drysses under omrøring iden kogende saft. Koges igennem i 1 min.
Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler. Geleen fjernes fra varmen, skummes og hældes på små Atamonskyllede glas, der straks lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-creme brûléeDessertklassikeren creme brûlée er i denne luksusudgave lavet med chokolade
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os