Dej: 
15 g gær 
1 ½ dl vand 
salt 
4 spsk olivenolie 
160 g hvedemel 
75 g durummel 
 
Ricottafyld: 
600 g squash ca. 2 store 
1 spsk olivenolie 
1 frisk rød chili 
salt, peber 
200 g ricotta 
100 g revet emmentaler 
1 æg sammenpisket
  
Opløs gær i vand, og tilsæt salt og olie. 
Rør melet i lidt ad gangen, og ælt dejen let og blød. 
Lad den hæve 1 time.
Snit squashene i tynde skiver. 
Steg dem let gyldne i olivenolie på en pande sammen med snittet chili. 
Drys med salt og peber. 
Lad squashene dryppe lidt af i en sigte. 
Bland ricotta med emmentaler og æg.
Slå dejen ned, og rul den ud til en plade, der lægges på bagepapir på en bageplade. 
Rul en kant op på tærtebunden.
Fordel squash pg ricottablanding på dejbunden.
Bag madtærten ved 180ºC i ca. 35 min.
Servér evt. salat eller brød til.