Logo

Risengrød i koge/stegepose

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter mælk
150 g grødris
1 lille tsk salt
 
Kom ris og mælk i en koge eller stegepose, kog den i vandbad i en gryde med låg, ved svag varme ca 50 min.
Luk posen, ikke for tæt - og lad posens åbning stikke uden for låget på gryden som en slags "skorsten"
Når grøden er kogt hældes det hele i en stor skål.
Rør/pisk med saltet til grøden er jævn.
 
Tips: Hokus pokus ingen snavset gryde eller komfur - og grøden er garanteret ikke sveden. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (15 stemmer)
Siden er blevet set 7.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her