Logo

Rosenblomst-gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rosenblade
½ l. vand
400 g sukker
1 brev geleringspulver
saft af 1 citron
 
Udbløb bladene og kog vandet. Lad det småkoge i 10 minutter og si bladene fra. Tilsæt sukker og citronsaft og kom til sidst geleringspulver i.
Hæld det på skoldede glas og kan herefter serveres til steg og desserter.
Ren natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her