Logo

Sørens pizza-dej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g gær
2 dl vand
1 tsk salt
2 spsk olie
350 g hvedemel

1) Opløs gæren i lunkent vand og bland de øvrige ingredienser i.
2) Ælt dejen grundigt.
3) Lad dejen hæve ca. ½ time.
4) Rul dejen ud og form den, så den passer på bagerist.
5) Lad den efterhæve ca. 10 min.
6) Forbag dejen ca. 5 min ved 250 C.
7) Læg fyld på og bag 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her