Logo

Salcita-de-jitomate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sauce:
1 mellemstort løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
3 store tomater, flåede og hakkede
2 stk serrano chilier, hakkede
1/8 tsk sukker
2 spsk vegetabilsk olie
1 spsk hakkede friske grønne koriander

Hæld løg, hvidløg, tomater og chili i en blender og purer kort.
Pureen skal have lidt klumper og ikke være for glat.
Smag til med sukker og salt.
Varm olien i en kasserolle, hæld tomatblandingen i og kog saucen under omrøring ved moderat varme i omkring 5 minutter.
Rør koriander i.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ParfaitisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os