Logo

Salsa a la Chicago

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dip - Glimrende som snack med tortillachips eller som tilbehør til grillet kød.

1 glas færdiglavet salsa eller:
1 ds hakkede, flåede tomater
1 ds konc. tomatpure
Hvidløg, salt og peber efter behag

Endvidere:
4-5 store tomater
1 (rød)løg
1 bdt forårsløg, rensede
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 bdt friske korianderblade (cilantro)
assorterede chilier efter smag
saften af 2-3 limefrugter
1-2 spsk eddike

Bland de flåede tomater med tomatpureen og hvidløget i en kasserolle. Kog 5-10 minutter og lad køle af. Blend, og smag til med salt og peber.
Hak tomater, løg og peberfrugter. Stykkerne skal ikke være større end at de kan følge med en tortillachip. Hak chilier og korianderblade fint (korianderstilkene kan også bruges). Gem lidt af de hakkede korianderblade til pynt.
Bland tomatsaucen med de hakkede grønsager - smag til med eddike og limesaft. Salsa´en bør trække i køleskabet i mindst et par timer inden servering for at lade syren blødgøre tomaterne. Salsa´en kan med fordel smages til endnu en gang lige før servering.
Kan holde sig i dagevis i køleskabet.

Drys med lidt korianderblade og server med Tortillachips.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os