græsk inspireret
(4 personer)
800 g sejfilet
½ dl olivenolie 
3 fed hvidløg lløg
1 ds hakkede flåede tomater
2 laurbærblade
6-8 kartofler
1 grøn peber
2 tomater
1 dl hvidvin eller vand 
saft af ½ citron
salt og peber
Kom fiskestykkerne i et smurt ovnfast fad og hæld citronsaft på. 
Drys med salt. 
Hak løg og hvidløg og sauter dem let i olivenolien. 
Kom flåede tomater, hvidvin og krydderier ved og lad saucen småsimre i 10 min. 
Smag til med salt og godt med friskkværnet peber. 
Skær kartoflerne i både og tomater og peberfrugter i skiver. 
Læg kartoflerne rundt om fiskestykkerne og hæld saucen ved. 
Læg peberfrugter og tomatskiver over. 
Bag retten i ovnen ved 200ºC i ca. 30 min.
Server fx. en græsk salat og brød til.