Logo

Sennep med sød kanelbark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 g kanelbark,
8 g muskatblomme,
4 g kardemomme,
12 g ingefær,
16 g spidskommen,
2 g røde, tørre roser,
2 g anis,
2 g rød og gul safran,
vin.

Alle krydderierne stødes til et fint pulver. Vin tilsættes, sennepen smages til med sukker evt. salt. Opbevares i køleskab.

Ved pest frarådes den varme og tørre sennep, der bør anvises et substitut.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her