Logo

Sennep med sød kanelbark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
16 g kanelbark,
8 g muskatblomme,
4 g kardemomme,
12 g ingefær,
16 g spidskommen,
2 g røde, tørre roser,
2 g anis,
2 g rød og gul safran,
vin.

Alle krydderierne stødes til et fint pulver. Vin tilsættes, sennepen smages til med sukker evt. salt. Opbevares i køleskab.

Ved pest frarådes den varme og tørre sennep, der bør anvises et substitut.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os