Logo

Sennep med sød kanelbark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 g kanelbark,
8 g muskatblomme,
4 g kardemomme,
12 g ingefær,
16 g spidskommen,
2 g røde, tørre roser,
2 g anis,
2 g rød og gul safran,
vin.

Alle krydderierne stødes til et fint pulver. Vin tilsættes, sennepen smages til med sukker evt. salt. Opbevares i køleskab.

Ved pest frarådes den varme og tørre sennep, der bør anvises et substitut.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Bør 17-årige have lov til at køre bil alene?
Effektiv reklame - klik her