Logo

Shawarma lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lammekød

Lage:
½ liter yoghurt naturel
2 skefulde salt røres godt i
saften fra i citron
2-5 fed knust hvidløg
1-2 tsk chilipulver
1-2 skefuld garam masala
1 skefuld spidskommen

Kødet skæres rent for fedt og puds, prikkes grundigt med en gaffel og lægges i lagen i 1-2 dage.
Anbringes i ovnen på en rist (husk bagepapir under) i 4-6 timer ved svag varme (150°).
Hvis man trænger til variationer kan de to sidste krydderier eventuelt helt eller delvis erstattes af Dhanya eller Korma mix, som er en sødtduftende krydderiblanding.

Serveres med ris og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her