Logo

Sild à la Nantaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hertil anvendes sild med mælke. Benene udtages. Silden vendes i hvedemel med salt og peber. Paneres i æg og rasp og steges i smør. Fra hver sild udtages en halv eller hel mælke, der passeres gennem en sigte. Den fremkomne pure tilsættes salt og peber, samt lidt sennep og omrøres med 125 g smeltet smør for hver 12 stykker mælke. Smørret serveres til sildene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her