Logo

Sild, farci à la francaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene åbnes i ryggen og renses for ben. Farseres med en fars tilberedt af rognen eller mælken eller begge dele blandet med udblødt franskbrødskrumme, dampet løg i små terninger, finthakket persille, lidt knust dild, timian, lidt fløde og smør. Hver sild pakkes ind i smurt pergament eller folie og anbringes i et ovnfast fad, der sættes i ovnen, ca. 15 min. ved ca. 170ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her