Logo

Sild i marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses og befris for ben, lukkes sammen igen, drysses med salt og peber, vendes i æg og rasp og steges lysebrune i smør. Når de er stegte kommes de varme i en kold marinade af 3 dl eddike, 1 ½ spsk sirup, 1 tsk salt, 2 store rødløg, der er skåret i tynde skiver, groft nymalet peber, 3 laurbærblade og dild. Sildene trækker i marinaden i et par timer eller mere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du økologisk mælk?
Effektiv reklame - klik her