Logo

Sildepostej - Sildepate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget sildekød
2 dl olie
½ dl piskefløde
salt og peber
 
Fjern skindet og så mange ben som muligt, så du ender op med at have ca 500 gram sildekød i en skål.
Tilsæt ca 2 dl olie og blend det kraftigt med en stavblender (indtil alle ben er kværnet).
Tilsæt ca ½ dl piskefløde og blend videre i 30 sek.
Hvis man blender for længe med piskefløden tilsat, bliver postejen lidt for flødeskumsagtig.
Lad postejen køle af i køleskabet i et par timer. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her