Logo

Skaller med orangemarcipan og nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 små chokoladeskaller
200 g blød ganache (lavet af 2 ½ dl fløde og 100 g chokolade)
100 g marcipan
2 spsk finthakket syltet appelsinskal
evt. lidt Grand Marnier
halve sukrede appelsinskiver til pynt

Ælt marcipan med orangeskal og Grand Marnier, og kom en lille teskefuld i hver chokoladeskal.
Kom den piskede ganachecreme i en sprøjtetylle med smalt hoved og lav
en ring på hver skålkant, så marcipanen holdes inde.
Luk med appelsinskive.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her